nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csalással vádolják az X-Faktor műsorát

Csalással vádolják az X-Faktor műsorát

Még el sem kezdődött a műsor, máris óriási a botrány az X-Faktornál! Szerda reggel került fel egy bejegyzés a Facebookra, amelyben egy apuka csalással vádolja az RTL Klub tehetségkutatójának készítőit – írja a Blikk.
NLCafé
f Ajánlom

Az édesapa gyermeke egészen a mentorházig jutott, ott azonban valószínűleg kiesett. A felbőszült szülő állítja: az X-Faktor csaláson alapszik, és előre megírt forgatókönyv alapján már most tudják a mentorok, hogy ki jut a döntőbe – írja a Blikk. “Mindenhol úgy hirdetik, hogy ez egy tehetségkutató műsor, ahol tehetségeket és nem alkoholista, drogos fiatalokat keresnek. Voltam pár forgatáson, és észrevettem, hogy a négy mentornak sincs beleszólása, melyik versenyző mikor és hogyan jut tovább a verseny folyamán” – írta bejegyzésében a dühös apuka.

Csalással vádolják az X-Faktor műsorát

A lap megkereste az RTL Klubot is: “Korábban is volt már, hogy csalással vádolták a műsort, de a továbbjutásról a mentorok döntenek. Különben nem is lenne értelme! Gyakran előfordul, hogy nem értek velük egyet. Hazugság, hogy bármelyik előadónak ígértünk volna valamit… Egy forgatás kemény munka, és az én feladatom irányítani ezt. Végtelenül sajnálom, hogy a sértettség ilyen megnyilvánulásokat szül a szülők részéről, de nem szeretném bizonygatni, hogy nem csaltunk, hiszen teljesen alaptalanok a vádak. A kiesett versenyzőt sajnálom” – mondta Schiwert-Takács László, a műsor producere.

Megosztás Facebookon