Sztárok

Varga Viktor levágatta a haját – egészen másképp fest

Varga Viktornak határozott célja volt, hogy ő legyen Magyarország legszebb hajú férfija, ráadásul szerinte egy igazi férfi hosszú hajú. Mégis megvált a copfjától.

 “Azt gondolom a hosszú hajról, hogy egyrészt egyénivé tesz, másrészt egy igazi férfinak nincs ideje azzal foglalkozni, hogy eljárjon fodrászhoz, hogy borotváltassa a fejét, meg vagdossa a haját” – nyilatkozta Varga Viktor korábban. Nem tudjuk, mi van ezzel az igazi férfi teóriájával, de múlt héten a zenész megszabadult hosszú hajától.

Korábban ugyan egy nagyobb lélegzetű eszmefuttatást is mellékelt még ahhoz, miért is fontos neki a hosszú haj, de Varga Viktor valószínűleg bármilyen frizurával egyedi tudna lenni.

Egy kis múltidézés az Aktívból, hogy miért is kell egy igazi férfinek hosszú hajat viselnie. Varga Viktor szerinte nincs is ezen mit magyarázni, mert a történelem nagyjai is mind hosszú hajat viseltek.

Varga Viktor levágatta a haját - egészen másképp fest

“Albert Einsteinnek például egyáltalán nem volt ideje, hogy a külsejével foglalkozzon, ezért milyen volt a haja? hát hosszú, jól megnőtt neki. Sámsonnak a hajában volt az ereje, akkor a rock sztárok mind hosszú hajúak, szabadok, a hippik hosszú hajúak. Igazából a történelem során szinte minden harcosnak hosszú haja volt, mint például a vikingeknek. Egyrészt, mert ez férfias, de nézzünk meg egy oroszlánt, annak milyen hosszú sörénye van” – mondta mosolyogva.

Varga Viktor levágatta a haját - egészen másképp fest

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top