Sztárok

Bréking! Less be elsőként a Star Academy-házba

Vastag Csaba arról is beszél, miközben megmutatja a házat, hogy képes-e az együttélésre.

Múlt hét pénteken, azaz augusztus 19-én megtudtuk, hogy kik lesznek a TV2 augusztus 27-én induló tehetségkutató realityje, a Star Academy versenyzői, most pedig Vastag Csaba zsűritag és Miskovits Marci műsorvezető segítségével benézhetünk a még épülő akadémia színfalai mögé, ahol a versenyzők életét 53 kamera rögzíti éjt nappallá téve. Vastag elmondta, hogy lehet, összezavarodna, ha folyamatosan kamerák követnék a mozdulatait, de megjegyezte, hogy “ez egy ilyen verseny”

A videóban többek közt megmutatják a tánctermet és az énektermet, na meg elmondják, hogy 1300 folyóméternyi tapétával borították be a falakat, illetve 750 négyzetméternyi burkolatot tettek a földre. Sőt, a konfliktusért epedező Vastag arról is beszél, hogy mit gondol az együttélésről.

A Star Academy műsorvezetője Majka és Ördög Nóra lesz, a zsűri tagjai pedig a következő szaktekintélyek: Király Viktor, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna és a videóban is látható Vastag Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top