Sztárok

Michael Douglas fia beállt a maffiába?

A National Enquirer szerint igen, sőt azt mondják, hogy Michael Douglas családja egyenesen egy maffiaháború közepébe keveredett azzal, hogy Cameron kiszabadult. Nézzük, miről lehet szó.

Hét év börtön után augusztus elején engedték szabadon Cameron Douglast. Az Oscar-díjas Michael Douglas 37 éves fia drogbirtoklásért és terjesztésért ült, és azt is lehetett tudni róla, hogy kábítószerfüggő. A Radaroline a National Enquirer akutális számára hivatkozva írta meg, hogy

  • míg rácsok mögött volt, Cameron belépett a maffiába,
  • és hogy ezzel veszélye sodorta a családját,
  • azaz Michael Douglas, Kirk Douglas és Catherine Zeta-Jones éppen egy maffiaháború közepén állnak.

A lap felteszi a kérdést, hogy

  • kire leselkedhet tényleg veszély,
  • és hogy mit tehetett Cameron, amiért rászálltak a gengszterek?
Kép: Radaronline

Itt meg kell jegyeznünk, hogy a National Enquirer nem a világ leghitelesebb újságja, címlapjaik miatt rendre perelték őket (sokszor sikerrel), de akad egy-két eset, amikor igazuk volt, vagy csak bejött a tippjük – ilyen volt, amikor 2009 januárjában megírták, hogy Michael Jackson halálos beteg, és hat hónapja van hátra, majd eltelt közel hat hónap, és a popherceg júniusban tényleg elhunyt.

Nanehogymá’

A Gossipcop az Enquirer írása után maga is megjelentetett egy cikket, melyben megjegyzik, hogy a maffiabalhé az ő információik szerint “nevetséges”. Felteszik azt a költői kérdést is, hogy miért kéne annak az újságnak egy szavát is elhinni, amelyik azt írta, hogy Cameront azért engedték ki a sittről, merthogy az apja halálos beteg. Michael Douglas tényleg sokáig küzdött a rákkal, de hosszú ideje jól van, és egyébként is kicsi a valószínűsége, hogy bármelyik maffia rászállt volna.

Dreaming big today & So grateful for it

Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) által közzétett fénykép,

Félutas házban a Douglas fiú

Cameron Douglas jelenleg egy úgynevezett félutas házban él, a bíróság ide költöztette be. A félutas házak jó pár éve léteznek a nyugati államokban, és ha drogrehabilitációról van szó, akkor nagyon is sikeresnek mondhatók. A Kék Pont már megálmodott egy ilyet itthonra, erről Betépve rovatunkban írtunk bővebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top