nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Michael Douglas fia beállt a maffiába?

Michael Douglas fia beállt a maffiába?

A National Enquirer szerint igen, sőt azt mondják, hogy Michael Douglas családja egyenesen egy maffiaháború közepébe keveredett azzal, hogy Cameron kiszabadult. Nézzük, miről lehet szó.
NLCafé
f Ajánlom

Hét év börtön után augusztus elején engedték szabadon Cameron Douglast. Az Oscar-díjas Michael Douglas 37 éves fia drogbirtoklásért és terjesztésért ült, és azt is lehetett tudni róla, hogy kábítószerfüggő. A Radaroline a National Enquirer akutális számára hivatkozva írta meg, hogy

  • míg rácsok mögött volt, Cameron belépett a maffiába,
  • és hogy ezzel veszélye sodorta a családját,
  • azaz Michael Douglas, Kirk Douglas és Catherine Zeta-Jones éppen egy maffiaháború közepén állnak.

A lap felteszi a kérdést, hogy

  • kire leselkedhet tényleg veszély,
  • és hogy mit tehetett Cameron, amiért rászálltak a gengszterek?
Kép: Radaronline
Fotó: Radaronline

Itt meg kell jegyeznünk, hogy a National Enquirer nem a világ leghitelesebb újságja, címlapjaik miatt rendre perelték őket (sokszor sikerrel), de akad egy-két eset, amikor igazuk volt, vagy csak bejött a tippjük – ilyen volt, amikor 2009 januárjában megírták, hogy Michael Jackson halálos beteg, és hat hónapja van hátra, majd eltelt közel hat hónap, és a popherceg júniusban tényleg elhunyt.

Nanehogymá’

A Gossipcop az Enquirer írása után maga is megjelentetett egy cikket, melyben megjegyzik, hogy a maffiabalhé az ő információik szerint “nevetséges”. Felteszik azt a költői kérdést is, hogy miért kéne annak az újságnak egy szavát is elhinni, amelyik azt írta, hogy Cameront azért engedték ki a sittről, merthogy az apja halálos beteg. Michael Douglas tényleg sokáig küzdött a rákkal, de hosszú ideje jól van, és egyébként is kicsi a valószínűsége, hogy bármelyik maffia rászállt volna.

Dreaming big today & So grateful for it

Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) által közzétett fénykép,

Félutas házban a Douglas fiú

Cameron Douglas jelenleg egy úgynevezett félutas házban él, a bíróság ide költöztette be. A félutas házak jó pár éve léteznek a nyugati államokban, és ha drogrehabilitációról van szó, akkor nagyon is sikeresnek mondhatók. A Kék Pont már megálmodott egy ilyet itthonra, erről Betépve rovatunkban írtunk bővebben.

Megosztás Facebookon