Sztárok

Vajna Tímea alig fedett testétől a nap is kisüt

Roppant jól érzi magát Spanyolországban, állítása szerint még Johnny Depp is ott van, ezt egy videóban mutatja, melyben Andyvel táncol. De nemcsak erről szól a nyaralás: Vajna Tímea ontja a szexi, bikinis képeket.

Mint azt megírtuk: hétfőn, Ibizán tette ki a melleit Vajna Tímea, de ma kedd van, és a helyzet fokozódik. Kezdjük ott, hogy az üzletasszony posztolt egy ún. trükkös videót, melyhez megjegyezte, hogy Johnny Depp a karja alatt van, és reméli, hogy (ha igazak a hírek) akkor nem veri el vele többet Amber Heardöt. Ha nem látod Johnny Deppet, fókuszálj Andy Vajna és becses neje táncára, aztán lapozz.

Még szerencse, hogy Vajna Tímea nem alussza át a nappalt, és (látszólag) frissen, kipihenten megy másnap a strandra, ahol előszeretettel domborít a kamerának. Például így:

#sea #water ???? #formentera

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Meg így:

#formentera

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Egy kommentelő szerint Vajnánét Isten teremtette. Teológiai vitába nem bocsátkozunk, de azzal egyetértünk, hogy a hölgy formás.

Még egy kis Vajna Tímea:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top