Sztárok

Shane Tusup: Hosszú Katinka életem szerelme

Az edző és férj arról is beszélt, hogy meddig várnak a családalapítással. Hosszú Katinka és Shane Tusup szerelme kikezdhetetlen. Ha Katinka másik edzőt választana, férje abban is támogatná.

Hosszú Katinka férje és edzője, Shane Tusup az M4Sportnak nyilatkozott az riói olimpiára való felkészülésről, az ott nyert érmekről és a feleségével való kapcsolatáról.

“Katinka életem szerelme. A legjobb barátom. Ő a mindenem. Örülök, hogy részese lehetek ennek az utazásnak. Négy éve azt mondtam neki, hogy ha kell, a továbbiakban is én leszek az edzője, és segítek neki a programjában… de ha csak arra van szüksége, hogy valaki kikapcsolódjon vele, akkor az leszek én. Ha úgy döntene, hogy másik edzővel folytatja, abban is támogatom” – magyarázta Tusup, de hozzátette, hogy nagyon sokat jelent számára, hogy részese lehet ennek a sikertörténetnek, melyre a 2016-os olimpián került fel a korona, ahol Hosszú Katinka három aranyat és egy ezüstöt szerzett.

“Ha külön-külön értük volna el mindezt, más lenne, mint együtt. Mindenben osztoztunk… és mindezt egyszer majd szeretném megosztani a gyerekeinkkel… hogy mit ért el az anyukájuk” – mondta. A családalapítás a terveik szerint még várat magára, ebben a döntésben Katinka az úr a házban. 

“Az lesz, amit ő szeretne. Az egyetlen kikötésem, hogy amikor úgy dönt, hogy abbahagyja az úszást, akkor abban legyen száz százalékig biztos… hogy ha gyerekeink lesznek, akkor boldogan mesélhessen nekik a sikereiről, és ne azon bánkódjon, hogy talán megpróbálhatott volna valami mást is elérni. Szóval amikor készen áll (az anyaságra), csak szólnia kell, és boldogan térek rá arra az útra.”

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os olimpiáról az NLCafén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top