Sztárok

Tóth Gabi besokallt, joggal akadt ki

Tóth Gabinál betelt a pohár, és egy hosszú posztban kifejtette a véleményét azokról, akik a kilóival vannak elfoglalva a zenéje helyett.

“Azért hogy őszinte legyek, bosszant , hogy az ember hízik 3-4 kilót és már azzal van tele minden hogy elhízott Tóth Gabi és egyre csak hízik, és hízik…” – kezdte Tóth Gabi, aki szerint a legelőnytelenebb képek teszik be róla a cikkekhez, és ebből elege van.

Itt azonban nem állt meg. Ahogy az NLCafénak korábban már Tóth Gabi elmondta, sokkal jobban szeretné, ha a zenéjéről írnának, arról, mit szeretne elérni, mint hogy csak a fotóihoz kitalálnak egy történetet.

“Eddig jól éreztem magam a bőrömben… pluszkilók ide vagy oda… Sajnálom hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz hogy egy nőt szépnek lássanak… ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL! Elegem van, hogy emiatt vagyok egy idióta celeb…” írta a posztban az énekesnő, aki hosszan elmondta a véleményét az egész jelenségről. Ide kattintva a teljes írás mellett a kommenteket is elolvashatod.

Tóth Gabi besokallt, joggal akadt ki

Tóth Gabi rajongói szerint az énekesnő az elmúlt 12 évben bizonyított, és az ilyen híreket meg kell tanulnia elengedni a füle mellett, mert csak az energiáját veszi el.

Tóth Gabi besokallt, joggal akadt ki

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top