Sztárok

Rihanna 1 millió dolláros gázsiért lép fel a Szigeten

És az még hagyján, hogy 1 millió dollárt kért, ami ugyebár 280 millió forint, de a számlát nem hónapokkal előre nyújtotta be, hanem most, amikor megérkezett a Szigetre. Márpedig ez csöppet sem szokás a sztárvilágban. Szóval Rihanna a leglazább sztár, aki a Szigeten eddig föllépett.

Még nem is hozta a show-t, de máris sikerült nagyon meglepnie a Sziget szervezőit az idei fellépők legnagyobbikának. Rihanna ugyanis egyszerűen felrúgta a szerződésben rögzített fizetési ütemezést. És nem a Sziget Fesztivál szervezőit károsította meg, sőt. Szóval, kiérdemelte a “Leglazább világsztár, aki Magyarországon járt”-díjat, mert állítólag még soha nem fordult elő, hogy valaki ne kérje el a neki járó gázsit.

A hvg.hu belső körből származó információi szerint Rihanna, aki elbarikádozza magát a magyar rajongók elől, 1 millió dollárért, vagyis 280 millió forintért lép fel csütörtök este a Sziget Fesztiválon. A szokatlan nem a csöppet sem bagatell összeg, hanem az, hogy a gyakorlat szerint még a kisebb névnek számító fellépők is előre kérik a nekik járó díjat. Attól kezdve számolnak a művészek biztosan az adott koncerttel, amikor a számlájukra érkezik a pénz. Világsztároknál esetében mindez nem kérdés, ahhoz, hogy a turnéjukba egy-egy koncertet felvegyenek, precízen meghatározzák a szerződésben, milyen ütemezésben kérik előre a gázsit.

Rihanna ma este 1 millió dolláros gázsiért lép fel a Szigeten

A Rihanna koncertjével kapcsolatosan megkötött szerződés értelmében a szervezők februártól kezdődően, három részletben utalták (volna) a fellépési díjat – csakhogy a sztár nem küldte a számlákat. Rihanna stábja úgy érkezett a Szigetre és kezdte el a munkát, hogy egy árva kanyi vasat sem kértek előre, csak tették a dolgukat. És mintha valakinek az utolsó pillanatban eszébe jutott volna, hogy ja, még el sem kértük a pénzünket, egy összegben a napokban küldték meg a 1 millió dolláros számlát a Sziget menedzsmentjének. A Sziget szervezői ilyen lazasággal még sosem találkoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top