Sztárok

George Clooney Rihannát is megszerezte

Októberben már forgathatják az Ocean's-gengsztertrilógia folytatását, női főszereplőkkel. Rihanna és Anne Hathaway is csatlakozott a produkcióhoz.

Steven Soderbergh rendezi és George Clooney a producere az Ocean’s Eight című filmnek, melynek főszereplői Sandra Bullock és Cate Blanchett, de várhatóan játszik benne még Anne Hathaway, Rihanna és Helena Bonham Carter is, akikkel közel a megállapodás – közölte szerdán a Warner Bros filmstúdió.

 A Las Vegas-i kaszinórablásról szóló film, amelyben Sandra Bullock játssza a trilógiában George Clooney által alakított főszerepet, folytatni fogja a történetet. “A korábbiakhoz hasonló lesz a film hangvétele. Steven Soderberghgel jó barátok vagyunk, és nem készítenénk el ezt a filmet, ha ez nem lenne így… Ez a film a korábbi kiterjesztése és folytatása” – nyilatkozta Gary Ross rendező, aki egyebek között az Éhezők viadalát jegyezte.

A film forgatókönyvírója Olivia Milch.

Olvass többet Rihannáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top