Sztárok

Szabó Zsófi összeköltözik Pumped Gabóval az RTL új műsorában

Az RTL Klub új szuperprodukciójában igazán próbára teszik a sztárokat. Például képzeljük el Szabó Zsófit és Pumped Gabót egy fedél alatt.

A realityműsor heteken belül startol Nyerő Páros címen, amelynek a műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. Fordulatos és humoros show azért bővelkedik majd konfliktusokban is, amit borítékolni lehet anélkül is, hogy akárcsak egyetlen percet láttunk volna az RTL Klub szuperprodukciójából.

Az alapfelállás ugyanis az, hogy nyolc sztárpár költözik be egy Budapest környéki villába: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra.

Szabó Zsófi összeköltözik Pumped Gabóval az RTL új műsorában

A beköltöző pároknak amúgy fogalmuk sem volt arról, kivel kerülnek majd össze, de arról sem, ki lesz a műsorvezető. Sebestyén Balázs pedig a Fókuszban csak annyit mondott:

“Én nagyon régen dolgoztam külsőben, nagyon szeretek külsőben dolgozni. Itt a bátorságpróbák azért egy csomó külső helyszínen vannak, úgyhogy szívesen mondtam igent. Meg ahogy hallom, a Bence tele van, úgyhogy nekem kellett elvállalnom, mert az öregekre sózzák, amikor a fiatalok nem érnek rá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top