Sztárok

Sztárban sztár: az elvált pár is szerepel a műsorban

A Blikk információi szerint az elvált művészpáros, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt is szerepelni fog a Sztárban sztár című műsorban.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt a Budapesti Operettszínházban is folyamatosan egymásba botlanak, most pedig ismét meglepő döntést hoztak: mindketten igent mondtak a TV2-nek, így heteken belül egymás ellen harcolnak majd a Sztárban sztár versenyében – írja a Blikk.

Sztárban sztár: ők is versenyzők lesznek

“Az eset pikantériája, hogy hosszú heteken keresztül heti több napot kell majd együtt tölteniük. Ráadásul az élő show-k alatt várhatóan mindkettejük új párja is a stúdióban szorít majd szerelméért, ami okozhat kényelmetlen pillanatokat. Bár rendeződött kettejük viszonya, maguktól biztos, hogy nem vállaltak volna egy ilyen kényszerű összezártságot. Mindketten készülnek a versenyre. Úgy tűnik, jóban vannak, de azért a műsor promóciós filmjeinek forgatására külön napokon mentek” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Polyák Lilla és Homonnay Zsolt nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top