Sztárok

Tényleg a gyerekeket szerette Michael Jackson

Egy volt szeretője könyvet írt a románcukról és a popsztár szexuális szokásairól. Azt írja, hogy akkor tört össze a szíve, amikor Michael Jacksont egy másik kisfiúval látta.

Egy 45 éves színésznő, név szerint Shana Mangatal állítja, hogy 1996 nyarán szenvedélyes viszonya volt Michael Jacksonnal. Shana könyvet írt a románcról, szabadon fordítva Michael és én: Michael Jackson titkos románcának eddig el nem mondott története címmel.

A sztori alapján a 2009-ben elhunyt popsztár egy csődör volt, akinek a komplett aurájából áradt a szexualitás.

Mangatal és Jackson 1992-ben találkoztak először, a nőt akkor vette fel személyi asszisztensnek az énekes menedzsere. Mangatal állítja, hogy a Jakcson és közte lévő vonzalom egyértelmű volt az első pillanattól kezdve. Mivel színésznőnek készült, Shana kapott pár kisebb szerepet a Ghosts című kisfilmben, a forgatáson pedig a popsztár bevitte őt a lakókocsijába, ahol hosszasan csókolóztak, pár nappal később pedig már Jackson szállodai szobájában folytatódott a történetük. Két üveg bort ittak meg, mielőtt összefonódtak, reggel viszont a popsztár gyónni kezdett: “tudod, minden este imádkozom az Úrhoz, hogy csillapítsa a szexuális vágyaimat” – írja emlékezésében Mangatal, és hozzáteszi, hogy Jackson azt szerette volna, ha bűnös álmai helyett inkább a zenélésre fókuszálna.

Mangatal azt írja, hogy miután a popsztár elvette a szüzességét, még számos éjszakát töltöttek együtt, sőt azt is megjegyzi, hogy Jacksonnak nemcsak a nők voltak a gyengéi. “Észrevettem, hogy nem tudja, hol a határ közte és a gyerekek közt. Előszeretettel mesélt nekik piszkos vicceket.” Mangatal azt mondja, hogy viszonyuk akkor ért véget, amikor 1996 szeptemberében Jackson turnéra indult. Egy hawaii koncertre még elhívta őt, de hozzá sem szólt, végig egy kisfiúval foglalkozott.

A posztárt 2003-ban gyerekmolesztálással gyanúsították. Kiderült, hogy Michael Jackson tetemes mennyiségű pornóképet gyűjtött össze az évek során, és hogy birtokán, a Santa Barbara-i Neverlanden amolyan “játszószobát” tartott fenn magának és az őt körülvevő gyerekeknek, ahol még Macaulay Culkinról is volt pár fotó.

Tényleg a gyerekeket szerette Michael Jackson

(via NY Daily News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top