Sztárok

Király Viktor leleplezte Pásztor Annát

Csütörtökön kiderült, hogy augusztus 27-én indul a Star Academy. A műsor két férfi ítésze a Mokka vendége volt, Király Viktor pedig Pásztor Anna múltjáról beszélt.

Csütörtökön Majka és Ördög Nóra bejelentették, hogy kik lesznek a Star Academy zsűritagjai. A két műsorvezető “lerántotta a leplet”, és kiderült, hogy a következő ítészeket szerződtette a TV2:

A pénteki Mokkába már ma reggel behívták a két fiút, akik beszéltek arról, hogy a Star Academy miként lesz egyszerre reality és tehetségkutató, illetve kiderült, hogy Király Viktor hosszú évekkel ezelőtt együtt járt Pásztor Annával a Gór Nagy Mária nevével fémjelzett GNM színitanodába.

Pásztor Anna
Pásztor Anna

“Anna akkor még rapper volt – mesélte Viktor. – Belevaló, menő csaj volt, léptünk fel együtt. Ő rappelt, én énekeltem a refrént.” Viktor hozzátette (elmutogatta), hogy Anna akkoriban még nem volt olyan “vad és harapós”. A teljes riport alább megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top