Sztárok

Nézd meg, mit csinált Ördög Nóra éjszaka

Azt már tudjuk Ördög Nóráról, hogy ha ő egyszer belekezd valamibe, azt akkor teljes gőzzel csinálja. A hosszú éjszaka eredménye is ezt mutatja.

Legyen szó műsorvezetésről, könyvírásról, Ördög Nóra mindent belead, hogy a végeredményben örömét lelhesse bárki. Ezúttal pedig még fontosabb volt számára, hogy minden megfelelően sikerüljön, hiszen kisfia, Vencel második születésnapjára készült. Íme, az eredmény: egy éjszaka alatt készült el a Verdák-torta, és bár Ördög Nóra nem elégedett a végeredménnyel, az ünnepelt láthatóan élvezte az ajándékot.

Persze, már korábban kiderült, mire képes Ördög Nóra a konyhában, hiszen kislányának idén összerakott Barbie-torta is ugyanolyan siker volt, mintha csak egy profi készítette volna. Nyilván sok helyen bele lehetne kötni, ha valaki igazán ért hozzá, de ezúttal csak egy számított a műsorvezetőnek: hogy ezzel is kifejezhesse, mennyire szereti a gyerekeit. Ez pedig sikerült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top