Sztárok

Megszólalt a vezérigazgató a Class FM sorsáról

A Class Fm vezérigazgatója elmondta, milyen a hangulat, és hogy látja a rádióadó sorsát.

“Nincs sem rossz hangulat, sem pánik a Class FM-nél” – mondta a Blikknek Földes Ádám, a rádió vezérigazgatója. Ahogy a tulajdonosok már korábban jelezték, mindenképp indulni kívánnak egy esetleges frekvenciáért meghirdetett pályázaton, hiszen hosszú távon gondolkodnak a magyar rádiós piacon. “Profi stábhoz méltóan mindenki teszi a dolgát, nem változott meg semmi. Az, hogy a cég indul-e a frekvenciapályázaton, a tulajdonos döntése, annyi biztos, hogy minden adott a sikeres pályázáshoz” – mondta az igazgató, aki úgy véli, tekintettel arra, hogy a kollégákkal régóta dolgoznak együtt, adott a bizalom, lojálisak, így minimális az esélye annak, hogy ijedtükben más állás után nézzenek. “Nincs rossz hangulat, folytatjuk a megkezdett szakmai munkát. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a közel 3 milliós hallgatói táborunkat és partnereinket kiszolgáljuk” – szögezte le.

Megszólalt a vezérigazgató a Class FM sorsáról

Mint már írtunk róla, Sebestyén Balázsék munkája is veszélyben van, ők sem pánikolnak, viszont a Morning Show hallgatói máris fellázadtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top