Sztárok

Ennyire dögös a plus size modell, Ashley Graham

Visszavágott az őt kritizálóknak Ashley Graham. A plus size modell szeretne véget vetni annak, hogy csakis a méretük szerint ítéljék meg egymást az emberek.

Az üzenetét szeretné eljuttatni minden nőnek, mert most betelt nála a pohár. Ahogy Ashley Graham írja: “Egyeseknek túl telt vagyok. Másoknak túl magas, túl nagymellű, túl hangos, és most, túl kicsi, túl sok, és egyszerre nem elég.”

Ennyire dögös a plus size modell, Ashley Graham

 

A plus size modell írásából kiderült, sokan túl soványnak találták, amikor legutóbb jó szögből eltalált képet posztolt. “Akkor azt kérdőjelezték meg, hogy tulajdonképpen hogy lehetek plus size modell. Amikor viszont a narancsbőröm látszik a fotón, akkor azzal vádolnak, hogy pártolom az elhízást és az egészségtelen életmódot. Véget kell vetni a test becsmérléseknek.”

☀️☀️No chill on these beach dayz☀️☀️

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett fénykép,

Ashley Graham nem kér a retusálásból, nem akar a fotókon soványabbnak látszani,  szerinte ugyanis ő úgy dögös, ahogy van. És ebben azért van valami.

Ennyire dögös a plus size modell, Ashley Graham

Amikor legutóbb edzeni kezdett. Ashley Graham követői azért háborogtak, mert szerintük a modell végül behódolt az elvárásoknak. “Ezt magamért teszem, mert jól érzem magam. Hol lemegy rólam néhány kiló, hol pedig felszedem akár a dupláját is.”

Ennyire dögös a plus size modell, Ashley Graham

A legviccesebb mégis az, hogy Graham méretei idén nem változtak, állítása szerint három évvel korábban soványabb volt, mint most, amikor mindenki valami titkos diétázásról faggatja. “Elfogadtam magam, másnak is ezt javaslom. És ne abban mérjük le egymást, mekkorák a méreteink, mert nem ez a fontos.”

Ennyire dögös a plus size modell, Ashley Graham

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top