Sztárok

Sürgősen meg kell műteni Demjén Ferencet

Nem gyógyul megfelelően Demjén Ferenc karja, ezért meg kell műteni.

Demjén Ferenc június közepén az Itt élned, halnod kell című musicalben énekelt a Hősök terén, amikor a koncert után, a sötétben megbotlott, és beütötte a karját, mint kiderült, eltört a jobb felkarja. Azonnal gipszet kapott, amit három hétig viselt, majd gipszét karrögzítőre cserélték. Azóta újabb három hét telt el, de a kontrollvizsgálaton kiderült, nem gyógyul rendesen a karja..

“Meg kell operálni a karomat. Nem úgy forrtak össze a csontok, ahogy kellett volna. Most folyik az egyeztetés az orvosokkal, hogy mikor műtsenek, mert nem szeretnék koncertet lemondani. A rehabilitációm is a színpadon fog történni” – nyilatkozta a Borsnak Demjén Ferenc. Ez a megoldás még mindig jobb, mintha így maradna, és később nem tudnám rendesen használni a karomat. A műtéttől sem félek, altatásban lesz, és bízom benne, utána minden jól alakul” – tette hozzá a zenész, aki előreláthatólag augusztus végén fekszik műtőasztalra, mert menedzsmentjének akkor sikerült tíz olyan napot találni a naptárában, amikor nem lesznek fellépései.

Sürgősen meg kell műteni Demjén Ferencet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top