Sztárok

Sziget 2016: mindent a Rihanna-koncertről

Kétségkívül Rihanna fellépése az egyik legjobban várt esemény augusztusban Magyarországon. Itt az alkalom, tudj meg mindent az énekesnő Sziget fesztiválos koncertjéről!

Még márciusban érkezett a szuper hír, hogy Rihanna is fellép a Szigeten 2016-ban.  Augusztus 11-én, a fesztivál 0. napján, 21:30-tól ad majd előreláthatóan fergeteges koncertet a többezres közönségnek. Kétség kívül méltó kezdése lesz majd az egyhetes, hatalmas bulinak. Nyilván a többi fellépőnek is köszönhető, hiszen idén különösen erős a mezőny, hogy rekord idő alatt elfogytak a bérletek, és már csak napi jegyek kaphatók, de kétség kívül Rihanna neve is közrejátszott ebben.

A visszaszámlálás elkezdődött, mindjárt itt a nulladik nap estéje és a Rihanna-koncert! Már mindenki gőzerővel készül, a szervezők is, hiszen Rihanna igazi hisztikirálynő, biztosan magasak lesznek az igényei. A rajongók pedig már tényleg alig bírnak magukkal a Rihanna-koncert Facebook-eseményénél rengeteg hozzászólás érkezett magyaroktól és külföldiektől egyaránt. Sokan vannak, akiknek egy óriási álmuk vált valóra azzal, hogy Rihanna újra Magyarországra jön, és részt vehetnek a koncertjén.

A hírek szerint Rihanna számára speciális, steril konténereket rendeltek, amelyekből kialakítják majd az ötcsillagos hotelszoba komfortját nyújtó pihenőhelyiséget. Rihanna stábja tágas öltözőterületet kért, az énekesnő ugyanis többször is ruházatot fog váltani a kétórás show alatt. Mivel a vonagló Rihanna a mediterrán stílusú bútorokat és drapériákat szereti, ezért a Szigeten is ilyen hangulatú luxuskonténer-komplexum várja majd bérelt bőrkanapékkal, asztalkákkal, csendes üzemű por- és pollenszűrős légkondi­cionálókkal, továbbá világos színű szőnyegpadlóval.

 

Olvass még többet a Sziget Fesztiválról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top