nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Függő nőknek hoz létre rehabilitációs központot Amy Winehouse családja

Függő nőknek hoz létre rehabilitációs központot Amy Winehouse családja

Az Amy’s Place alkohol- és kábítószer-függőségből felépülő fiatal nőknek segítene, augusztus 22-én nyílik. Csak tiszta és józan nőknek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egyszerre tizenhat, 18 és 30 év közötti nőt fogad majd a Kelet-Londonban nyíló rehabilitációs központ, amit Amy Winehouse családja alapított.

Az intézmény új lakói egy három hónapos programban vesznek részt, ennek során jógaórákat, spirituális gyakorlatokat, valamint a visszaesést megakadályozó csoportos foglalkozásokat tartanak számukra. A lakók legfeljebb két évig maradhatnak a központban – írta a BBC News.

Dominic Ruffy, az alapítvány speciális projektekért felelős munkatársa szerint Nagy-Britanniában nagyon kevés a kizárólag nőket befogadó rehabilitációs központ, noha megfelelő támogatás nélkül a kutatások szerint a nők nagyobb eséllyel esnek vissza.

Ruffy elmondta, hogy az új központba olyan nőket vesznek fel, akik már átestek egy kezelésen és tisztán, józanul érkeznek az intézménybe. 

A Grammy-díjas Amy Winehouse 2011 júliusában, 27 éves korában halt meg camdeni otthonában alkoholmérgezésben. Halála után családja alapítványt hozott létre drog- és alkoholfüggőséggel küzdő fiatalok segítésére.

Megosztás Facebookon