Sztárok

Damu Rolandnak új barátnője van?

Damu Rolandnak, úgy tűnik, nem kellett sokáig várnia arra, hogy eltalálja őt Ámor nyila, múlt hét végén ugyanis egy hölgy társaságában múlatta az időt – írja a Blikk.

A Blikknek több forrásból is megerősítették, hogy a válófélben lévő Damu Roland egy ismeretlen hölggyel töltötte a hétvégéjét, bár Damu Roland ezt az információt nem erősítette meg.

“Szombaton én reggel kilenctől este kilencig voltam kint a fesztiválon, és ez idő alatt Roland is végig ott volt. Bár nem nyalták-falták egymást a hölggyel, többször álltak a színpad mellett egymás kezét fogva, együtt sétáltak mindenfelé. Teljesen egyértelmű volt, hogy van közük egymáshoz” – mondta egy szemtanú.

Damu Rolandnak új barátnője van?

“Már az első pillanatban ráismertem Rolandra, régebbről ismerjük egymást. A strandon kézen fogva mentek a hölggyel, kettesben voltak. Teljesen egyértelmű volt, hogy több van köztük puszta ismeretségnél” – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő személy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top