Sztárok

Kulcsár Edina az asztal alatt végezte

A fröccs terítette ki, de azért elmagyarázta, hogy pontosan mi történt. Képi bizonyíték is van.

A barátnője csúnyán leverte Kulcsár Edinát fröccspongban, ezért kénytelen volt az asztal alá hasalni. Az Aktív műsorvezetőjének a fogadás szerint az erről készült fotót is közzé kellett tennie, és ennek sportszerűen eleget is tett. Posztját változtatás nélkül közöljük: “Csajos este! Ha valaki nem találna a képen, akkor segítek! AZ ASZTAL ALATT! És hogy miért vagyok ott??? Mert a kép jobb oldalán lévő hölgy, a barátnőm, Dorka megvert fröccspongban, amit egyébként életemben először játszok, és ez volt a fogadás… Ha vesztek, akkor olyan képet kell kitennem nektek az oldalamra, ahol az asztal alatt hasalok!” Vesztett.

A kocsmai sportoknak nemegyszer érdekes a szabálya. Csocsóban, ha nullára vernek egy párost vagy csak egy személyt, kötelezhetik arra, hogy másszon át az asztal alatt.

Kulcsár Edina egyébként roppant jól érzi magát a bőrében, élete kiegyensúlyozott, mivel a munkában és a szerelemben is megtalálta az igazit. Párjáról, kapcsolatáról így nyilatkozott: Mindkettőnk nevében mondhatom, hogy örökre tervezzük a kapcsolatunkat. Nekem Csüti a nagy Ő.

 

Láss még Edinát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top