Sztárok

Tatár Csillát leváltják, elköszönt a műsorától

Ősztől már nem Tatár Csilla lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, szeretlek! című műsorban. A válogatás már elkezdődött, hogy ki lépjen a helyére.

Tatár Csilla pihenőre megy, és reméli, hogy ez alatt jobban fel tud majd készülni a decemberben induló A Dal című produkció adásaira. Addig sem tűnik el teljesen Tatár Csilla, aki a blogján keresztül továbbra is időről időre bejelentkezik.

va Facebook/Magyarország, szeretlek
va Facebook/Magyarország, szeretlek

A Borsnak elárulta: azért is tart néhány hónapos szünetet, hogy több időt tölthessen ebben a fontos időszakban a családjával.

Korábban a Magyarország, szeretlek!-et Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő vezette, ők idén januárban köszöntek el a műsortól, őket váltotta Tatár Csilla és Harsányi Levente.

Hogy Harsányi Levente végül kivel állhat kamerák elé, arról még nem született döntés, folynak a válogatók, amelyeken Tatár Csilla is részt vesz, hogy bátorítsa és hasznos tanácsokkal is ellássa a váltótársát.

Tatár Csillát leváltják, elköszönt a műsorától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top