Sztárok

Friss képek a születésnapos György hercegről – megzabálod, olyan édes

Legutóbb a dédmamája, II. Erzsébet születésnapján láttuk a kis herceget, de ezeken a profi képeken tényleg igazi kis uralkodó György herceg.

Már most borítékoljuk, hogy az a két szett, amelyekben György herceget fotózták legutóbb, a legkeresettebbek lesznek a brit üzletekben. Így történt ez korábban is, legyen szó Katalin hercegné kismamaruháiról, vagy éppen Charlotte hercegnő sárga kis sapkájáról, amelyben életében először fotózták. 

Na de visszatérve György hercegre: ezek a képek jelentek meg a kis hercegről ma reggel a Kensington-palota hivatalos oldalán.

Friss fotók György hercegről - megzabálod, olyan édes

György herceg harmadik születésnapján megjelent hivatalos képekhez amúgy már több helyen odaírták, melyik márkába öltöztették a fotózáshoz.

Friss fotók György hercegről - megzabálod, olyan édes

A képek amúgy Katalin és Vilmos otthonában, Anmer Hallban készítették, Norfolkban a kertben. Valószínűleg szerencséjük volt, hiszen a  brit nyár alapvetően nem szokott ilyen napos lenni. Ráadásul, míg a hercegné jobban szerette korábban maga készítette fotókat megosztani a gyerekeiről, most Matt Porteoust kérték fel, hogy komponáljon valamit.

Friss fotók György hercegről - megzabálod, olyan édes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top