nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Több százan emlékeztek Somló Tamásra a Tabánban – fotók

Több százan emlékeztek Somló Tamásra a Tabánban – fotók

Több százan gyűltek össze, hogy Somló Tamásra emlékezzenek szerda este a Tabánban. A 68 éves zenész hosszú betegség után kedd hajnalban hunyt el.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Somló Tamást ábrázoló molinó előtt gyertyagyújtással róhatták le tiszteletüket a rajongók, akik már a civil szervezésű esemény megkezdése után fél órával kezdték megtölteni a Tabán lejtőit. Az emberek csendesen beszélgettek, és hallgatták, dúdolták a hangszórókból szóló jól ismert LGT-, Omega- vagy saját szerzeményű Somló-dalokat, többek közt az Álomarcú lány, az Olyan szépek voltunk és a Tiszta vagy te még című nótákat.

11 Fotó megtekintése

Több százan emlékeztek Somló Tamásra a Tabánban

Till Attila televíziós műsorvezető (b)
Még több +
Somló Dániel (k) gyertyát gyújt az édesapja, Somló Tamás tiszteletére tartott megemlékezésen; mögötte húga, Lili (szürkében) édesanyjával, Keszthelyi Gyöngyvérrel.
Még több +
Bornai Tibor zenész, zeneszerző (k)
Még több +

A molinó mellé elhelyezett mikrofonok segítségével bárki megoszthatta az elhunyt zenészhez kapcsolódó élményeit, anekdotáit az egybegyűltekkel.

Az emlékezők közt feltűnt mások mellett Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa, Bornai Tibor zenész, dalszövegíró és Pajor Tamás zenész is.

Megosztás Facebookon