nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága: még küzdenek egymásért

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága: még küzdenek egymásért

Hetek óta egyre több forrásból halljuk, hogy válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata házassága. Kata pedig nem tagadta ezt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Story magazin kérdezte meg az érintetteket, és Hajdú Péter ugyan nem kívánt nyilatkozni, de Sarka Kata megerősítette, hogy az utóbbi időben tényleg nincs minden rendben. “Sajnos keveset figyeltünk egymásra az utóbbi időben” – kezdte Kata a történetet, és szerinte sok mindent tisztázniuk kell a férjével.

A magazinból kiderült, hogy míg Hajdú Péter külföldre utazott, Kata a munkába temetkezett az utóbbi időben, és hogy a mosolyszünet mennyire végleges, a különköltözés a következő lépés vagy a válás, vagy hogy mi is történt, arról sok apró részlet derült ki, biztosat pedig csak maguk az érintettek tudnak mondani.

Nemrég amúgy Hajdú elmondta a véleményét a hűtlenségről, és arról, hogy szerinte egy nőnek ezt el kell tudnia nézni, de hozzátette: eddig mindketten hűségesek voltak, mert nem akarták kockáztatni a házasságukat. A Storyból kiderül, egy harmadik miatt van-e most válságban a kapcsolatuk.

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága: még küzdenek egymásért
Megosztás Facebookon