Sztárok

Orlando Bloom exét, Miranda Kerrt eljegyezte a Snapchat alapítója, Evan Spiegel

Miranda Kerr modellt, vagy a könnyebb beazonosítás érdekében: Orlando Bloom exét eljegyezte a milliomos kedvese, a Snapchat társalapítója.

Miranda Kerr a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, hogy igent mondott a leánykérésre, és megmutatta a tetszetős gyémántgyűrűt, amit kapott. 

I said yes!!! ❤️????❤️????❤️

Miranda (@mirandakerr) által közzétett fénykép,

A sok gratuláció között azonban felmerült egyesekben a kérdés is: ki jegyezte el tulajdonképpen? Nos, a szerencsés Evan Spiegel 2014-ben egy Luis Vuitton gálán ismerte meg a Victoria’s Secret-modellt, de csak tavaly kezdtek találkozgatni.

Orlando Bloom exét, Miranda Kerrt eljegyezte a Snapchat alapítója, Evan Spiegel

Nagyjából egyéves kapcsolatukról Orlando Bloom exe hébe-hóba posztolt valamit, de nem szórta tele közös képekkel a falát.

Itt van ez, a Snapchat főnök 26. születésnapján készült:

Happy Birthday to my love!!! ???????????? I feel so incredibly blessed to have you as my partner ❤️????????❤️

Miranda (@mirandakerr) által közzétett fénykép,

A 33 éves modellnek van egy kisfia Bloomtól, akivel 2013-ban költöztek szét, és külön érdekes, hogy Kerr és a színész kapcsolata a válás óta sokkal jobb, legalábbis ezt állítják. “Amikor a fiunkat be akartam mutatni Evannek, előtte megbeszéltem Orlandóval, mert ez fontos döntés a gyerekünk életében, és szükségem volt ehhez az áldására. Akkor 6 hónapja voltunk már együtt Evannel, és úgy éreztem, eljött az ideje.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top