Sztárok

Hódi Pamela nyilvános kért bocsánatot Curtistől

Nehéz követni, ki kinek szól be az Édes Élet Holiday-ben. Curtis először Tápai Szabinát nem kímélte, majd ő lett az áldozat, amikor Hódi Pamela sértette meg, aki most nyilvánosan bocsánatot kért a rappertől.

Megy az adok-kapok az Édes Élet Holiday-ben. A csipkelődések állandó főszereplője Curtis, akinek ezúttal Hódi Pamela intett be. A rapper a Fem3 Café műsorában elmondta, nem esett jól neki, hogy Pamela a helyesírására tett vicces megjegyzést.

A rosszul sikerült poén után Pamela nyilvánosan, közösségi oldalán kért bocsánatot a rappertől.

“Szeretnék a nyilvánosság előtt is elnézést kérni Curtistől, ha megsértettem ezzel a kijelentésemmel. Forgatás közben sajnos mondhatunk olyat, amit egyébként nem is úgy gondolunk. Nem szándékos megjegyzés volt, hanem egy rosszul elsült poén. Elismerem munkásságát, és soha nem bántanám így meg Őt, sem senki mást. Nálam előfordulhat helyesírási hiba, akár faluszépe voltam, akár nem” – írta közösségi oldalára az épp nyaraló Hódi Pamela.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top