Sztárok

Kockázatos műtéttel fogyott le Tóth Vera

Tóth Vera 26 kilót fogyott. Végre elárulta, hogyan...

Tóth Vera elárulta fogyásának titkát. Úgy határozott, a Facebookon mesél a műtétről, tegnap élőben jelentkezett be. Évekig próbált lefogyni, még Schobert Norbi segítségét is kérte, de nem sikerült. Orvoshoz fordult. Súlyos inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála, ami megakadályozta abban, hogy lefogyjon. Miután az injekciós és a gyógyszeres kúra sem használt, úgy döntött, aláveti magát a gyomorszűkítő műtétnek. Erre egészségügyi okokból is szükség volt, mert már a szíve sem működött jól, és a vérnyomása is magas volt, nem is beszélve rossz közérzetéről.

Kockázatos műtéttel fogyott le Tóth Vera

“30 évesen szerettem volna csinos lenni, jól kinézni, hogy megéljem, milyen jó nőnek lenni. Évekig magamat hibáztattam, pedig a szervezetem nem működött jól. Egy januári reggelen úgy ébredtem, hogy megcsinálom a gyomorszűkítő műtétet…. Három és fél órás, kockázatos beavatkozáson vettem részt, amit dr. Mohos Elemér, a Veszprémi kórház sebészeti osztályának a főorvosa végzett… Soha nem éreztem magam ennyire jól a bőrömben” – mondta el a videóban Tóth Vera, aki a műtét után három és fél hónap alatt huszonhat kilót adott le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top