Sztárok

20 éve alakult a Spice Girls, így néznek ki ma a lányok

Elképesztő, hogy idén nyáron már 20 éve annak, hogy összeállt a világ egyik ikonikus lánycsapata, a Spice Girls. Képekben mutatjuk, mi volt 20 éve, és hogyan néznek ki a lányok ma.

Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Geri Halliwell, avagy a Spice Girls 1996 nyarán szerződött le a Virgin Records-szal és kiadták első kislemezüket, a Wannabe-t. A lánycsapat hatalmasat robbant, és menthetetlenül beírták magukat a popzene történelmébe annak ellenére, hogy  alig két évvel később, 1998 májusában Geri Halliwell bejelentette, a csapat tagjai közötti különbözőségek miatt kilép, szólókarrierbe kezd. A többiek még 1998 karácsonyán kiadtak a harmadik albumot, de már ők is inkább szólóban próbálkoztak tovább. 

Megnézem
Összes kép (1)

2007-ben aztán újra bejelentették a visszatérést, a világ körüli turnéjukra 38 másodperc alatt elkelt az összes jegy. 2012-ben a londoni nyári olimpia záróünnepségének alkalmából újra összeálltak.

Spice Girls az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top