Sztárok

Eljegyezték Pippa Middletont, esküvője lepipálja majd Katalin hercegnéét

Pippa Middleton igent mondott James Matthewsnak, és már most biztosra veszik: a pár esküvője legalább olyan látványos lesz, mint öt évvel ezelőtt Katalin hercegné és Vilmos herceg menyegzője.

Persze, addig még legalább egy év van hátra, a jegyesek ugyanis 2017-re tervezik a nagy napot és bár még csak most húzta James Matthews Pippa Middleton ujjára a gyémántgyűrűt, máris az esküvő részleteire fogadnak az angolok.

Pedig azért érdemes ejteni egy-két szót az eljegyzésről is, hiszen igazán részletesen kitervelt mindent a 40 éves bankár. Az gazdag szülők egykor Etonban végzett sarja ugyanis nagyon ad a tradíciókra, ezért először titokban Pippa édesapjától kért engedélyt, majd megszervezett egy romantikus utat Észak-Angliába, ahol a festői táj közepén letérdelt a barátnője elé, és megkérte a kezét.

“Pippa azonnal igent mondott, bár nagyon meglepte a leánykérés, egyáltalán nem számított rá” – mesélte az egyik családtag.

Pippa Middletont eljegyezték, esküvője lepipálja Katalin hercegnéjét

Matthews és Middleton január óta hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat, vagyis pontosabban, azt, hogy ismét együtt vannak. Korábban, 2012-ben már volt egy több hónapig tartó viszonyuk, aztán viszont Pippa Middleton összejött Nico Jamesszel, aki három év után szakított vele tavaly októberben.

Állítólag Matthews már az újrakezdéskor biztos volt abban, hogy feleségül akarja kérni Pippát, de a St.Barts szigeti nyaralást nem érezte jó időpontnak. Akkor volt újév, ráadásul, mivel Matthews szüleié a hotel, ahol megszálltak, ezt nem is tartotta elég romantikus helyszínnek.

Az eljegyzés óta pedig csak arról hallani, hogy hamarosan az év esküvőjén mondja majd ki az igent Pippa Middleton. Nem meglepő, hiszen már előkelőségként kezelik a nővére esküvője óta.

http://vanityfair.tumblr.com/post/85221275795/ascots-fair-lady-read-pippa-middletons-guide

Állítólag, olyan pazar lesz a lagzi, amilyet Katalin és Vilmos esküvője óta nem láttunk, és a királyi család tagjai is hivatalosak lesznek a ceremóniára. Ahogy megszoktuk, az angolok már most fogadásokat kötnek, vajon ezúttal milyen ruhában láthatják Katalin húgát, azon a nevezetes esküvőn a fenekével szerzett magának világhírnevet.

Pippa Middletont eljegyezték, esküvője lepipálja Katalin hercegnéjét

Azért reméljük, hogy Pippa esküvőjén nem minden a fenekéről szól majd, mint annak idején a királyi menyegzőn.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top