Sztárok

Kulcsár Edina: Timinek nehéz dolga lesz a Miss Worldön

Nehéz a királynők élete. Gerencsér Tímeának még csak most került a fejére a korona, de máris ezer dolognak kell megfelelnie. Innentől ugyanis minden apró mozdulatát szemmel tartják majd.

Az elmúlt héten szörnyű vírus terítette le a lábáról Kulcsár Edinát, de ez a Magyarország Szépe döntőjén nem látszott rajta, igaz, még nem gyógyult meg százszázalékosan.

“Már sokkal jobban vagyok, igaz, még elég csúnyán köhögök, de szerencsére egyébként már jól érzem magam.”

Kulcsár Edina: Timinek nehéz dolga lesz a Miss Worldön

A két évvel ezelőtti győztes szerint az idei királynőnek, Gerencsér Tímeának nehéz dolga lesz, ha jó eredményt akar elérni a világversenyen, ugyanis innentől kezdve minden mondatára, minden lépésére figyelnie kell.

“Én is tagja voltam a zsűrinek, és nehezen választottam volna egyedül győztest, de a döntéssel abszolút egyetértek. Sok sikert kívánok Timinek, de nem lesz könnyű dolga. A világversenyen nagyon sok apró tényezőtől függ az, hogy ki milyen eredményt ér el. Nem elég a megjelenésre odafigyelni, sokkal inkább az ember személyiségének kell dominálnia. Készségesnek és alázatosnak kell lenni, állandóan figyelnie kell arra, hogy mit mond, hogy hogyan jár. Ezeken lényegtelennek tűnő dolgokon helyezések múlhatnak. Amire pedig leginkább szükség van, az pedig a munkabírás és a fegyelem.”

Kulcsár Edina: Timinek nehéz dolga lesz a Miss Worldön

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top