Sztárok

Rihanna elbarikádozza magát a magyar rajongói elől

Öt éve adott először koncertet Budapesten Rihanna, aki a Sziget Fesztivál meghívására visszatér Magyarországra augusztusban. Rihanna elképesztő igények mellett hajlandó színpadra lépni.

A Blikk információi szerint Rihanna a Sziget koncertjének napján (augusztus 11-én) érkezik Budapestre Bécsből. Nem sok esélyük van a rajongóknak arra, hogy a színpadon kívül is megpillantsák kedvencünket, ugyanis a Nizzából elmenekülő Rihanna, valósággal elbarikádozza majd magát a Szigeten.

“Hamarosan érkeznek a speciális, steril konténerek, amelyekből kialakítjuk az ötcsillagos hotelszoba komfortját nyújtó pihenőhelyiséget. Rihanna stábja tágas öltözőterületet kért, az énekesnő ugyanis többször is ruházatot fog váltani a kétórás show alatt” – mondta Fülöp Zoltán, a Sziget illetékese.

Mivel a vonagló Rihanna a mediterrán stílusú bútorokat és drapériákat szereti, ezért a Szigeten is ilyen hangulatú luxuskonténer-komplexum várja majd bérelt bőrkanapékkal, asztalkákkal, csendes üzemű por- és pollenszűrős légkondi­cionálókkal, továbbá világos színű szőnyegpadlóval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top