Sztárok

Egyedül lépett le Várkonyi Andrea

Barátnőjéhez, kolléganőjéhez utazott látogatóba Várkonyi Andrea, akit láthatóan feltöltött a nagy találkozás az Egyesült Államokban élő Gombos Edinával és családjával.

Párja, Bochkor Gábor nélkül utazott az Egyesült Államokba Várkonyi Andrea – írja a Blikk. De ez tényleg nem jelent semmit, mert az elmúlt években mi is rengetegszer megírtuk, amikor Várkonyi Andrea mondjuk Liptai Claudiával kettesben utazott el csajos vakációra.

A Tények egykori műsorvezetője kolléganőjét, Gombos Edinát látogatta meg Floridában. Várkonyi Andrea nagyon szomorú volt, amikor el kellett hagynia a TV2 hírműsorát, így ráfért a pihenés és a környezetváltozás. Várkonyi egyébként a hírek szerint egy könnyed, beszélgetős műsorral tér vissza a képernyőre ősszel.

Gombos Edina és családja egy éve döntöttek úgy, hogy a tengerentúlra költöznek. Nem ez az első alkalom, hogy meglátogatja őket Várkonyi Andrea. Legutóbb tavaly decemberben találkoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top