Sztárok

Oroszlán Szonja Amerikában kapott szerepet

Az Egyesült Államokban töltötte az elmúlt egy évet Oroszlán Szonja, akinek sokat változott az élete ebben az időszakban.

A Balatoni nyár vendége volt Oroszlán Szonja, aki mesélt az amerikai életéről is. “Egy éve költöztem ki, de nem égettem fel mindent magam mögött. Voltam itthon a Mary Poppins és a Játékkészítők miatt is.”

Tavaly költözött ki Oroszlán Szonja, ma már több időt tölt Philadelphiában, mint Magyarországon, és elmondta, hogy ez az egész nála nagyon benne volt a pakliban, hiszen az édesanyja Kaliforniában nőtt fel, és a színésznő először angolul tanult meg, nem magyarul. “Mindig jöttem-mentem, iskolák, kurzusok, és a fél családom kint él, úgyhogy gyakorlatilag ez egy biztos dolog volt, hogy egyszer kimegyek.”

Oroszlán Szonja amerikában kapott szerepet

Mint kiderült, kint is színészettel foglalkozik, hiszen nyelvi problémái nincsenek, és Philadelphia szerinte egy igazán európai város, és bár azt mondják, nagy ott a magyar közösség is, Szonja még nem találkozott velük.

Oroszlán Szonja rendszeresen jár válogatókra, amit eleinte nehezen szokott meg. “Egy perced és 16 ütemed van, ennyiből kell megmutatnod az énekhangodat, és hogy mit tudsz. Igazából, igazuk van, ez az idő elég.”

Vannak éves meghallgatások és vannak külön darabra meghallgatások. “Éppen egy ilyen éves meghallgatással kaptam meg a Csehov-darab egyik szerepét. Nagyon vicces egyébként, mert itthon 15 éve mondom el minden interjúban, hogy valaki játszasson már velem valami klasszikust, de nem. Ott meg Csehov Sirállyal kezdek, Arkagyinával, mondjuk bele fog törni a fogam, mert az szerintem a világirodalom egyik legjobb szerepe.”

Ahogy a színésznő elmondta, itthon kilenc éve nem forgatott filmet, kint viszont már igen.

Oroszlán Szonja amerikában kapott szerepet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top