Sztárok

72 évesen nyolcadszor is apa lesz Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere

Mick Jagger szóvivője erősítette meg a pletykákat, miszerint a Rolling Stones énekese újra apa lesz. 29 éves párja januárra várja a gyereket.

Mick Jagger magánéleti tragédiája óta sokkal visszavonultabban él, ezért sokan kétkedve fogadták, hogy a sztár ismét apa lesz.

Szóvivője a The Sun újságnak erősítette meg a híreket, és hozzátette: “Ez egy nagyszerű hír volt. Mivel a kicsi Mick nyolcadik gyereke, így nyugodtan várja, és nem izgul semmi miatt. Mindenben támogatja a barátnőjét.”

Mick Jagger és Melanie Hamrick
Mick Jagger és Melanie Hamrick

A 29 éves Melanie Hamrick elismert balerina, aki nagyon tudatosan építi az életét, és állítólag arról is pontos elképzelései voltak, hogyan mikor akar családot alapítani. “Tudja, milyen nagyszerű Mick kapcsolata a gyerekeivel, és alig várja, hogy egy kisbabával ajándékozhassa meg.”

A párt nem sokkal azután látták először együtt 2014-ben, miután Mick Jagger élettársa öngyilkos lett. A zürichi reptéri fotóról még nem sok derült ki, és azóta sem verik nagydobra a viszonyukat. Jagger a volt barátnőjéről az idei születésnapján is megemlékezett.

A Rolling Stones-bébik sora vicces módon egyre bővül. Legutóbb Ronnie Wood tarthatta karjában az ikreit, pedig ő sem álmodott arról, hogy 69 évesen lesz újra apa.

72 évesen nyolcadszor is apa lesz Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top