nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Képek Kylie Minogue és Joshua Sasse nászút-szerű nyaralásáról

Képek Kylie Minogue és Joshua Sasse nászút-szerű nyaralásáról

Kylie Minogue és Jossua Sasse nászutas fotóiért odáig voltak világszerte. Egyetlen kis szépséghibája azért van a dolognak.
NLCafé
f Ajánlom

Nemrég egy filmbemutatón fotózták Kylie Minogue-ot és Joshua Sasse-t, akik ragyogtak a boldogságtól. (Nem, nemcsak a háttér miatt mondom)

Képek Kylie Minogue és Joshua Sasse titkos nászútjáról

Na szóval, Minogue-nak és húsz évvel fiatalabb párjának sokan gratuláltak a rendezvényen titkos görögországi esküvőjükhöz, és kérdezgették őket a nászútról is. Mintha senkit sem zavart volna, hogy Joshua Sasse saját Twitter-oldalán cáfolta az ausztrál magazin, a Woman’s World értesüléseit .

Amúgy ezt megértjük, hiszen Kylie Minogue az egyik legkedvesebb, legszeretetreméltóbb énekesnő, akinek tényleg kijárna már boldogság. A Szifonosz szigetén készült képek pedig valóban annyira romantikusak és olyan jó rájuk nézni, hogy azt kívánjuk: bárcsak tényleg a nászútjukon készültek volna.

4 Fotó megtekintése

Kylie Minogue és Joshua Sasse Görögországban

Kylie Minogue maga is komolyan tervez, hiszen már azt is mondta, hogy hívják majd az esküvő után, a brit színész pedig szerelmes üzenetekkel szórja tele a közösségi oldalait időről időre. 

Megosztás Facebookon