Sztárok

Ebben az apró ruhában szórakozik Katie Holmes

Régen láttuk már jókedvűnek a színésznőt, aki most kivételesen nem valami hivatalos partira igyekezett, Katie Holmes egyszerűen csak szórakozni akart.

Lassan már történelem Katie Holmes válása, pedig négy éve mondták ki Tom Cruise-zal, hogy vége. A színésznőt azóta gyakorlatilag csak dolgozni láttuk, néha egy-egy hivatalos eseményen vagy a lányával New York utcáin készült képeken.

A házassága sok ismerős szerint rengeteg energiát vett ki belőle, sőt Katie Holmes mintha éveket öregedett volna, ráadásul a válása után még inkább magába fordult, és amennyire csak lehet, kerüli a nyilvánosságot. Talán éppen ezért jó volt látni, hogy a színésznő hatalmas mosollyal az arcán indult neki az éjszakának, és egy határozottan nem túl sokat takaró ruhában szórakozott egy klubban.

Ebben az apró ruhában szórakozik Katie Holmes

És ezúttal még a fotósok kedvéért is hajlandó volt megállni és pózolni, pedig ezt legfeljebb a vörös szőnyegen teszi.

Ebben az apró ruhában szórakozik Katie Holmes

Ezúttal egyik riporter sem hozta fel a Jamie Foxx-témát, ami pedig évek óta makacsul tartja magát, egyszerűen csak örültek, hogy Katie Holmes ismét jól érzi magát a bőrében.

Ebben az apró ruhában szórakozik Katie Holmes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top