Sztárok

Dakota Johnson topless, Jamie Dornan neje féltékeny – A szürke ötven árnyalata forgatás képei

Jamie Dornan felesége nem nézi jó szemmel, ahogyan A szürke ötven árnyalata forgatása alakul. Korábban Dakota Johnsonnal nem jött ki jól Dornan, bezzeg most!

Dakota Johnson és Jamie Dornan az első film forgatásán nem is kedvelték egymást, sőt egyes hírek szerint azért is kapott rossz kritikát A szürke ötven árnyalata, mert a színész nem tudta leplezni az ellenszenvét.

Most viszont egészen más a helyzet. A második A szürke ötven árnyalata film már javában forog,és a rendező úgy érezte, néhány bemelegítő jelenet után rögtön ágyba küldi a főszereplőket, amivel az volt a célja, hogy ne nyomassza majd őket a felvételeken az, hogy az intim jelenetektől előre rettegnek.

Dakota Johnson topless, Jamie Dornan neje féltékeny - Szürke ötven árnyalata forgatás képei

Dakota Johnson a 7 órányi szexjelenet-forgatásról korábban még mesélt is, és jó ötletnek tartotta hogy a legnehezebb részen máris túlestek. Dornan és a színésznő kapcsolatának is jót tett mindez, mivel sokkal összeszokottabbak. Egyes beszámolók szerint izzik a levegő körülöttük akkor is, amikor leáll a kamera. 

Nézd meg a galéria képeit, hogy kapj egy kis ízelítőt:

Megnézem
Összes kép (1)

Johnson azt is elmondta, hogy ennyi meztelenkedés után már nem feszélyezi az sem, ha valaki éppen topless látja, ezért a parton sem zavartatta magát.

Dakota Johnson topless, Jamie Dornan neje féltékeny - Szürke ötven árnyalata forgatás képei

A két színész kapcsolatában beállt változás feltűnhetett Jamie Dornan feleségének is, Amelia Warner ugyanis hirtelen ötlettől vezérelve felbukkant a forgatáson, és élőben nézi a jeleneteket, a leállások idején pedig rögtön ott terem a férje mellett.

Dakota Johnson topless, Jamie Dornan neje féltékeny - Szürke ötven árnyalata forgatás képei

Az énekesnő ezúttal nem vitte magával egyik gyereküket sem, hogy egészen a férjére tudjon koncentrálni a franciaországi forgatáson.

http://shades-darker-freed.tumblr.com/post/147284768036/dakota-jamie-amelia-in-the-water-at-paloma

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top