Sztárok

Senki nem keresett annyit a hírességek közül, mint Taylor Swift

Taylor Swift 170 millió dollárt (48 milliárd forintot) hozott össze tavaly, Madonna és Katy Perry sehol sincs a Forbes magazin listáján.

Közzétette a Forbes a legjobban fizetett hírességek listáját, amelyet a tízszeres Grammy-díjas Taylor Swift vezet, 170 millió dolláros éves bevétellel. Swift ezzel megduplázta korábbi fizetési rekordját. 

Mögötte a One Direction áll, 110 millió dollárral, Adele csak a kilencedik 80 millióval, Madonna a tizenkettedik 76,5 millió dollárral, közvetlenül utána pedig Rihanna jön, Katy Perry csak a 63. helyen áll.

Kim Kardashian a 42. helyre volt jó (51 millió dollár). A lap szerint éves bevételének 40 százalékát a Kim Kardashian: Hollywood című mobiltelefonos játéknak köszönheti, amelynek készítői jövőre Taylor Swifttel is szeretnének egy újabb applikációt megjelentetni.

Swift korábbi pasija, Calvin Harris egyébként 63 millió dollárt termelt, így ő a 21.

A Forbes megemlíti, hogy az egy évvel korábbi listán 170 millió csak a második helyre lett volna elég, mert Floyd Mayweather bokszoló 300 milliót verekedett össze abban az évben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top