Sztárok

Biztonsági őrnek állt Erdei Zsolt

Az Európa- és világbajnok profi ökölvívó a Balaton Sound őrző-védő szolgáltatását végző cég kék pólójában ügyelt a rendre a VIP-részlegen a Blikk szerint.

“Nyilván ez nem az új munkaköröm, ez csak egy ilyen egyszeri megjelenés. Inkább PR-fogás, mint munka – mondta a Blikknek Erdei Zsolt, aki egyik jóbarátja kérésére öltötte fel a kék-sárga pólót. – Nagyon szívesen vállaltam, így kicsit legalább szétnézek a Balaton Soundon… Még soha nem voltam itt, és már azt is tudom, hogy miért. Én azért többnyire kerülöm a tömeget, szeretek inkább visszahúzódottan, magányomban élni”mesélte a lapnak Erdei Zsolt, aki az olimpiára kijutó Bacskai Balázs karrierjét egyengeti.

“Elsősorban az utánpótlás-nevelésre koncentrálok és a Madárfészek-programra, számomra a sport marad továbbra is központban. Nem szeretném a bokszban megszerzett tudásomat máshogy kamatoztatni, maradjunk ennyiben” – mondta Madár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top