Sztárok

Lovasi András a fiatal feleségéről: “Olyan, mint egy gyerek”

20 év a korkülönbség Lovasi András és második felesége, Földes Eszter között. A zenész szerint ez látszik is a párja viselkedésén.

A BEST magazinban mesélt Lovasi András arról, hogyan is él manapság. Felesége, Földes Eszter hamarosan zsűritag lesz az RTL Klub nagyszabású őszi produkciójában, a Kicsi Óriásokban, ahol majd mi is megismerhetjük, de ahogy a magazinból kiderül: megosztó személyiség lesz. 

Lovasi András a fiatal feleségéről: olyan, mint egy gyerek

“A feleségem bonyolult, megosztó személyiség, vagy elfogadják, vagy nem, nehéz semlegesnek maradni… Eszter egyébként nem egy egyszerű huszonéves, hanem néha olyan, mintha ötéves lenne” – mesélte a Kispál és Borz együttes énekese, aki szerint Eszter tényleg olyan, mint egy gyerek, mert ami a szívén, az a száján. 

Lovasi András a fiatal feleségéről: olyan, mint egy gyerek

Az esküvőt Lovasi András és Földes Eszter sem verte nagy dobra, ahogyan a magánéletüket sem, a magazinnak mégis elárulta, hogyan jön ki új felesége az előző házasságából született nagylányaival, és hogy mi a véleménye a gyerekvállalásról, valamint hogyan kezelik a nagy korkülönbséget. 

Lovasi András a fiatal feleségéről: olyan, mint egy gyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top