Sztárok

Zimány Linda: igent fogok mondani Ferinek

És ha meglesz az esküvő, jöhet a gyerek. Linda elmondta, hogy két éven belül szívesen szülne.

“Hosszas” interjút adott Zimány Linda a Hot! magazinnak. Az egykori modell beszél a jogi pályáról, elmeséli, hogy élvezi a vele járó kihívásokat, még ha egyes esetekben “száraz” is a munkája. Néha lefárasztja egy-egy munkahét, ilyenkor szüksége van arra, hogy hétvégén egy napot csak magával foglalkozzon.

Linda elmondta, hogy látja, mennyit kell dolgozni a sikerért, de nem rest hajtani. Az sem érdekli, hogy most kevesebbet keres, mint modellként, állítja, jobban értékeli a pénzt, mint korábban.

Brtiney Spears hasonmásakét kezdődött a karrierje
Britney Spears-hasonmásként kezdődött a karrierje

Linda a Kedves Ferenchez fűződő szerelméről is beszélt. “Még nem került sor lánykérésre, de ha egyszer felteszi nekem a nagy kérdést, igent fogok mondani… ennél harmonikusabb kapcsolatban még nem éltem senkivel” – nyilatkozta. Az ügyvédi irodának güriző Zimány arról is beszélt, hogy 30 éves korára felnőtt, és megérett az anyaságra. Ferenccel lett egy kiskutyájuk, aki – állítása szerint – “teljesen kihozta belőle az anyai ösztönöket”. Felkelt hozzá éjszakánként, amikor az eb sírt vagy bepisilt.

Zimány jóban van Kedves Ferenc gyerekeivel is, azt mondja, lassan együtt járnak fesztiválokra.

Lány legyen a közös

A Hot! megkérdezte Zimányt, hogy szeretne-e közös babát Ferivel. Íme, a válasz:

“Tervezzük, és nagyon jó lenne, ha kislány lenne – Feri két fia után. Számomra fontos volt, hogy Feri tervezzen még gyereket annak ellenére, hogy neki van már kettő.

Bevallom, ha elzárkózott volna, akkor az megpecsételte volna a mi sorsunkat is.

Nekem fontos a család, és tényleg vágyom már egy kisbabára. Nem most azonnal, inkább két éven belül. Azt viszont meg kell előznie egy esküvőnek, a családom ugyanis ragaszkodik a hagyományokhoz, és nem szeretnék, ha a gyerekvállalás megelőzné a házasságot.”

Linda elmondta, hogy közepes méretű lagzit terveznek. Az egykori modell manapság kevés alkalommal nyilatkozik, mióta jogi pályára lépett, ritkán áll a nyilvánosság elé.

30 évesen, jogi pályája kezdetén
30 évesen, jogi pályája kezdetén

Olvass még Zimány Lindáról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top