Sztárok

Damu Roland felesége ismét terhes lett

A színész és Edina éppen válnak, de Damu néha meglátogatja exét, aki még mindig nem szokott le a szeszről.

Nem olyan rég volt, hogy Damu Edina a következőket nyilatkozta a férjéről: “nincs esély arra, hogy folytassuk a közös életünket, ezért jobb mielőbb lezárni… Sokkal több rossz dolog történt a házasságunk alatt, mint jó. Nem tudnék már Rolanddal együtt élni, nem bízom benne, nem hiszek neki.

Damu Roland már jó ideje külön él feleségétől, közös gyereküket, a három hónapos Maját sógornője gyámsága alá helyezték, mivel Edina képtelen lenne ellátni a kicsit. A Story magazin azt írja, hogy a színész rendszeresen látogatja a gyereket, június közepén fotót is posztolt Majáról. Edina eközben az életével játszik: ahogy várandósan, úgy a szülés után sem tudta letenni az üveget. Az egyedüllétre fogja, hogy újra teherbe eshetett.

“Rettenetes egyedül az érdi házban. Nem lakhatok egy fedél alatt a kislányommal, félek, hogy elveszítem… Megint inni kezdtem, és elhívtam Rolandot vigaszért. Odafigyelésre, ölelésre vágytam… megint együtt voltunk, mintha nem lenne semmi gond” – mondta Edina, aki alig egy hónappal később már a terhességéről szóló leletét olvasta, miután hasi fájdalmakkal kórházba vitték, és kiderült, hogy állapotos.

Damu Roland felesége ismét terhes lett

Tudni kell, hogy három hónappal egy császármetszés után életveszélyes teherbe esni. Az első kórház után öt nappal Edina megint alhasi fájdalmak miatt került kórházba. A terhesség (egyelőre nem tudni, hogy pontosan mitől és mikor) önmagától megszakadhatott.

Edina többször is megfogadta, hogy nem nyúl szeszhez, és bánja, hogy azon túl, hogy Maja is plusz teher a családjának, felnőtt nőként még ő is az.

A lapban az időközben megtért Damu Roland nem kommentálta a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top