Sztárok

“A melleimnek van karrierjük” – 49 éves Pamela Anderson

49 éves a szilikonmellűek, a szőkék és úgy általában a "műnők" örökös nagykövete, Pamela Anderson. Születésnapja alkalmából egy adag aranyköpést gyűjtöttünk össze tőle, bizonyítandó, hogy korántsem csak a mellbősége miatt háromdimenziós személyiség.

1989-ben egy kanadaifoci-mérkőzésen megakadt az operatőr szeme egy 22 éves lányon, így felkerült a képe a kivetítőre. A többi történelem: Pamela Anderson Playboy-címlaplány lett, a világ leghíresebb mellimplantátum-tulajdonos szőkesége, aztán Baywatch-szereplő és Barb Wire lett, majd egy házi szexvideó sztárja a férjével, Tommy Leevel. Később előkerült még egy felvétel egy másik kezelhetetlen rockzenésszel, Bret Michaelsszel, aztán jött egy újabb házasság egy harmadik kezelhetetlen rockzenésszel, Kid Rockkal – és ezek alapján általában mindenkinek meg is van a véleménye a ma 49 éves celebről.

Pedig ugyanilyen erővel lehetne beszélni arról is, hogy elkötelezett vegán és a PETA egyik legnagyobb támogatója. Vagy mondjuk arról, hogy a hobbija a kárpitosmunka. Netán arról, hogy állítólag már gyerekkorában Jungot olvasott. Esetleg a humoráról, merthogy elég jól el van eresztve azzal is. Nos, mi ez utóbbira voksoltunk: születésnapját a legjobb beszólásaival ünnepeljük.

A karrierjéről

“A melleimnek van karrierjük. Én csak futok utánuk.”

“Szerencsés voltam – nem kellett túl sok meghallgatásra mennem. A megfelelő emberekkel bújtam ágyba.”

“Gyűlölöm a tévésorozatok remake-jeit – az új Charlie angyalai sem tetszett kicsit sem –, és nem is látom, mi értelme van visszamenni a múltba, és megcsinálni újra ugyanazt. A Baywatch azért volt jó móka, és valószínűleg azért lett sikeres is, mert fogalmunk sem volt, hogy mi a francot művelünk.”

“Nem szeretem a realityket, de hát annyit fizetnek értük!”

“Mindig mondogatják nekem, hogy »újítsd meg magad, újítsd meg ezt, újítsd meg amazt«. Én nem újítottam meg magam. Ami történt velem, az egyszerű, őszinte fejlődés. Mindig is autentikus voltam. Már persze a ciciket leszámítva.”

A külsejéről

“Inkább bámuljanak meg, mint hogy levegőnek nézzenek.”

“Azt mondtam magamnak: »ha a tévében fogsz szerepelni, ott állsz majd mindenki előtt, és ragyogóan szépnek kell lenned, a természetes külsőd nyugodtan otthon maradhat«.”

“A természetes szépség eléréséhez legalább két órát kell állni a tükör előtt.”

Pamela 26 évesen (Fotó: Tim Roney)
Pamela 26 évesen (Fotó: Tim Roney)

“Mindig is úgy gondoltam, hogy ruhában kövérebbnek tűnik az ember, úgyhogy jobban szeretek meztelen lenni.”

“Nagyszerű dolog szőkének lenni. Ha alacsonyak az elvárások, könnyű lenyűgözni az embereket.”

Közjáték: egy politikai bölcsesség

“Mindig is jó politikusoknak tartottam a Kennedyket. Szuper frizuráik voltak.”

A szerelemről

“Végletesen romantikus típus vagyok – ezért is megyek férjhez mindig. Valakinek le kéne állítania.”

“A férfiak olyanok, mint a könyvek – van elejük, közepük és végük is.”

“Olyan valakivel kellene találkoznom, aki szereti a gyerekeket, és szereti az exférjeket meg az implantátumokat is.”

Kid Rock és Pamela Anderson
Kid Rock és Pamela Anderson

A szexről

“Az ébredés utáni szex segített át a reggeli rosszulléteken. Rájöttem, hogy lehet boldog az ember akkor is, ha éppen kidobja a taccsot.”

“Eleinte azt gondoltam, furcsa lesz rövid hajjal szexelni, de aztán, fogalmazzunk így, belejöttem.”

Pamela és férje Rick Salomon
Pamela és férje, Rick Salomon

A házasságról

“Többször is megházasodtam, és túléltem!”

“Van egy hozománya annak, hogy két zenészhez is hozzámentem: szuper iPodjaim vannak. Ez maradt nekem – egy-egy iPod mindkettejüktől.”

Tommy Lee és Pamela Anderson
Tommy Lee és Pamela Anderson

És hogy vajon kitől örökölhette a humorérzékét?

“Anyukámnak még mindig szokása fehérneműben előugrálni a kamrából, hogy megijessze apukámat. Régen folyton azzal viccelt, hogy megpróbál szívrohamot okozni neki, mert meg akarja szerezni végre az érmegyűjteményét. De most már azért aggódik, hogy esetleg tényleg szívrohamot kap. Az érmegyűjtemény pedig lehet, hogy nem is létezik, úgyhogy valamivel kíméletesebben bánik vele.”

“Anyukám azt mondta, jobb lenne, ha leszbikus volnék… Azt hiszem, elégedetlen az ízlésemmel a férfiak terén.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top