Sztárok

Berki Krisztián a szexuális problémáiról beszél

Berki Krisztián szerint az emberek nem beszélnek párkapcsolati és szexuális problémáikról, holott segítséget nyújtani csak őszinteség árán lehet.

Az már a  megoldás felé vezető út, ha valaki nyíltan mer beszélni a problémákról, és Berki Krisztián ezt a gyakorlatban is bebizonyította. Szerinte fontos, hogy ne szégyelljük a párkapcsolati problémáinkat.

Az Édes élet sztárja bevallja, vele is megtörtént az, ami minden második férfit érint: gondokat okozott a kimerültség, otthon lecsökkent libidóval kevésbé teljesített.

Berki Krisztián a szexuális problémáiról beszél

“Az emberek nem tudnak önazonosak maradni. Márpedig csak úgy lehetünk hitelesek szeretteink vagy a barátaink szemében, ha vállaljuk önmagunkat. Sokszor feltűnik, ha egy nagyobb társasággal találkozunk, mindenki igyekszik sugallni a többieknek, hogy minden szép és jó. Majd eltelik két-három óra, és fény derül a valóságra, hogy mi a problémája a férfival a feleségének, vagy fordítva” – meséli Berki, aki például Friderikusz Sándornak is minden kínos kérdésére igyekezett válaszolni annak idején a műsorban.

“Nem szívesen fedjük fel, hogy éppen mennyire intenzív a párkapcsolatunk, kiváltképp a szexualitás terén. Mindenki tudja, akinek a barátnője vagy a felesége volt már áldott állapotban, hogy a kapcsolat intenzitása változhat. Még a gyermek megszületése után is. Bevallom, én is jártam már úgy, hogy akár egy hét is eltelt, és Pamelával egyáltalán nem volt szexuális kapcsolatom, de persze mással sem.”

Első számú tabunak nevezhető a szexualitás, Krisztián azonban őszintén vall arról, amit a legtöbb férfi kudarcként él meg.   

“Manapság mindenki előnyben részesíti a natúr dolgokat, ennek ellenére sok igen hasznos növényről még csak nem is hallott, így nem is használja. Ezzel én is így jártam. Amikor aztán megtapasztaltam a borbálafű előnyeit, utánaolvastam, és megtudtam, hogy a növény csökkenti a fáradtságot és emeli a libidót. Az a férfi, aki rendszeresen fogyasztja valamilyen formában, még a párján is észlelheti a jótékony hatásokat, Pamela is sokkal boldogabb és kisimultabb lett” – avat be hálószobatitkaiba Berki Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top