Sztárok

Őszintén mesél magánéletéről Fésűs Nelly

Kendőzetlenül mesél magánéletéről Fésűs Nelly. A kétgyermekes anyuka harmonikus kapcsolatban él párjával, Vajtó Lajossal. Mi a titkuk? A színésznő elárulja!

A kislányából modellt csináló Fésűs Nelly kétgyermekes anyaként kiegyensúlyozott kapcsolatban él párjával, Vajtó Lajossal. A színésznő a Borsnak elárulta, mi a titkuk!

“Tudni kell elengedni a másikat. Egy férfit soha nem szabad megkötni. Igazából a nőket sem. Mind a két félnek jár egy nap a héten, ami az övé. Menjen pasis vagy csajos napra, vagy csinálja azt, amihez kedve van. A lényeg, hogy a másik ebbe ne szóljon bele, inkább segítsük egymást, főleg ha már gyerek is van a kapcsolatban. Aztán mi hívogatni sem szoktuk a másikat napjában ki tudja hányszor. Még az is előfordul, hogy egyszer sem hívjuk. Reggel elmegyünk itthonról, és csak azért, hogy épp mit csinál a másik, nem telefonálunk. Mindenki intézze a saját dolgát, ha fontos közlendőnk van, akkor úgyis jelezzük” – mondta a kirobbanó formában lévő Fésűs Nelly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top