Sztárok

Közös műsort kapott Cooky és Kasza Tibi

Ősztől kerülnek képernyőre: bejáratott, eddig roppant sikeres műsor lett az övék.

Az Ezek megőrültek! 2010 és 2011 között két évadon át volt képernyőn, ezután a TV2 pihentette a formátumot, majd négy és fél év után, tavaly ősszel felélesztették, és az évad egyik legnézettebb napi műsora lett. Nem meglepő, hogy ugyan némi változtatással, de újra képernyőre kerül a produkció.

Tavaly Majka és Tilla vezették a műsort, idén viszont váltás lesz, a Nagy Duettben nyújtott ún. szórakoztató teljesítményüknek köszönhetően az ő helyüket Kasza Tibi és a magyaroknak szurkoló Cooky veszik át.

“Tekintettel arra, hogy soha nem látott mennyiségű saját gyártású műsort készít a TV2 Csoport az év hátralevő részében, számos műsorban láthatnak majd a nézők új műsorvezetőket. A Nagy Duettben is láthatták a nézők, hogy mennyire jól működött együtt Kasza Tibor és Cooky, ezért bíztuk kettejükre ezt a humorban bővelkedő műsort. Ők nem csupán játékmesterek, hanem aktív kitalálói is az őrültebbnél őrültebb versenyszámoknak. Mivel a csípős humor egyiküktől sem áll távol, igazán sajátjuknak érzik a műfajt” – erősítette meg a hírt Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója a SorozatWikinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top