Sztárok

Dobó Kata: félek, megszokom a magányt

A színésznő állítja, van előnye annak, hogy szingli, de attól tart, hogy benne ragad ebben az állapotban.

A fehérneműben nosztalgiázó Dobó Kata azt mondta, éppen nagyon sokat dolgozik, és amikor nyáron szünete lesz, 24 órában a kislányát, Szofit szeretné szórakoztatni.

A színésznő a Story magazinnak nyilatkozott az életéről, és arról, hogy egyedül van.

Dobó Kata néhány hónappal ezelőtt szakított Anger Zsolttal, és állítja, azóta ideje sincs az ismerkedésre. “Attól félek, hogy túlságosan megszokom a magányt, mert annak is rengeteg előnye van, ha valaki egyedülálló – mondta a magazinnak. – Mégsem lenne jó, ha ha annyira megkedvelném ezt az életformát, hogy ne akarjak kilépni belőle.”

A pikáns feladatot is simán bevállaló Kata elmesélte, hogy nagyon jóban van kolléganőjével, Lévay Vikivel, akinek sok mindenben kikéri a tanácsát. Viki tapasztalt szülő, két gyermek édesanyja. Kata Viki férjével is meghitt viszonyt ápol, egyszer együtt mentek egy partira, de azonnal azt pletykálták, hogy együtt vannak. “Csak nevettünk ezen, de tényleg szörnyű, hogy ha szingliként megjelenek valahol egy férfival, vagy azt látják, hogy valaki mellém ül, máris össze akarnak hozni vele” – mondta Kata a hetilapnak.

@katadobo által közzétett fénykép,

Kata exe, Andy Vajna boldog házasságban él. Szerdán például megengedte feleségének, Vajna Tímeának, hogy befesse a szakállát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top