nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Brexit: így szavaznak a brit sztárok az EU-kérdésben

Brexit: így szavaznak a brit sztárok az EU-kérdésben

David és Victoria Beckham, Liz Hurley és J. K. Rowling is elmondta, hogy mire voksol: maradjon-e Nagy-Britannia az Európai Unió tagja, avagy nem.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Június 23-án, azaz ma tartanak népszavazást (Bremain or Brexit) az Egyesült Királyságban, melyben eldől, hogy az ország kilép-e az Európai Unióból (Brexit), vagy maradnak (Bremain). A közvélemény-kutatások szerint nagyobb az esély a maradásra, és kisebb a kilépésre. A szavazással kapcsolatban számos híresség nyilatkozott, a Metro összefoglalója alapján köztük is több az EU-szimpatizáns.

A lap szerint a maradásra voksolók közt van Eddie Izzard komikus vagy Emma Thompson színésznő, aki szereti az EU-t, és fontosnak tartja a szövetséget. Helena Bonham Carter szintén a maradásra szavaz, ahogy a Harry Potter írója, J. K. Rowling is. Az írónő szerint az EU nem tökéletes, de egyre jobb hellyé válik, a szövetség pedig erősít és védelmez minket.

Keira Knightley is ebbe a csoportba tartozik. Neki fontos, hogy mások ne b..ák el a jövőt. 

Idris Elba egyértelműen a maradás mellett voksol, mivel a szülei emigránsok, és szerinte az országot is a nyitottsága tette naggyá. 

David Beckham sem a kilépést szorgalmazza. 

 Ahogy a felesége, Victoria sem. Ő az Instagramon fejtette ki véleményét a világnak.

A sztárok közt azonban nem mindenki ilyen engedékeny. Liz Hurley például mindenféle magyarázat nélkül bejelentette, hogy ő a továbbiakban nem kér az unióból, de így van ezzel Sir Michael Caine is, John Cleese, vagy éppen a biszexuális tagot is felvonultató Right Said Fred duó.

A magyarok nagyon ráfázhatnak, ha Nagy-Britannia kilép az EU-ból. Ma kiderül, hogy mi lesz.

Megosztás Facebookon