Sztárok

Nem kicsit ideges Cristiano Ronaldo a magyar meccs előtt – videó

Bizony nem kicsit ideges a portugálok klasszisa a szerdai magyar meccs előtt. A folyóparton baktató Cristiano Ronaldo válasz nélkül és meglehetősen ingerülten kapja ki az őt kérdező riporter kezéből a mikrofont, és dobja a vízbe. Ez a mozdulat sok mindent elárul.

A Real Madrid háromszoros aranylabdás támadójáról néhány órával a portugál-magyar meccs előtt került fel a videómegosztóra az a meglehetősen sokat mondó felvétel, amelyen a CMTV riportere szerette volna megszólaltatni séta közben Cristiano Ronaldót. A labdarúgó válaszra sem méltatta az újságírót, kikapta kezéből a mikrofont, majd dühösen a vízbe dobta.

A világ legjobban kereső sportolója a csoportmeccseken még csak gólt sem lőtt, Izland ellen tizenegyest hibázott, csapata pedig mindössze két ponttal áll a táblázat harmadik helyén. És még a továbbjutásuk sem biztos, ellentétben a magyar válogatottal.

Hogy a mémgyárat is beindító Ronaldo mennyire frusztrált és ideges, azt meglehetősen jól bizonyítja ez a videó. Bízzunk benne, hogy a meccs után sem lesz jobb kedve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top